Nainen liukastui pihamaalla – Paula Abdul joutuu maksamaan miljoonakorvaukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suurta suosiota poptähtenä nauttinut Paula Abdul palasi vuosien tauon jälkeen julkisuuteen, kun hänet kiinnitettiin American Idol -ohjelman tuomaristoon. Viime vuonna Abdul loisti Yhdysvaltojen X Factor -kykyjenetsintäkilpailun tuomaristossa lauluryhmien vetäjänä.

Taannoin Paula Abdulin oman Hey Paula -realitysarjan kuvauksissa sattui valitettava onnettomuus, kun kuvausryhmään kuulunut Jill Kohl liukastui ja kaatui laulajatähden pihalla. Nainen loukkaantui rytäkässä ja haastoi Abdulin oikeuteen.

Nyt asiassa on saatu aikaan sovinto, jonka myötä Paula Abdul joutuu maksamaan naiselle 900.000 dollarin jättikorvaukset. Lisäksi myös realitysarjaa kuvaava yritys saa 100.000 dollarin korvaukset, TMZ uutisoi. Popparille liukas piha tuli siis maksamaan miljoona dollaria.

Paula Abdul tunnetaan parhaiten työstään muusikkona, tanssijana, koreografina, näyttelijänä ja televisiotähtenä. 1980-luvulla Abdul nousi nopeasti Los Angeles Lakers -koripallojoukkueen cheerleaderistä maineikkaaksi koreografiksi. Poptähdellä on ollut kuusi hittisingleä ykköspaikalla Billboard Hot 100 -listalla. Abdul sai Grammy-palkinnon Opposites Attract -kappaleensa musiikkivideosta. Viime vuosina hän on kuitenkin niittänyt menestystä televisiotähtenä ja eri musiikkiohjelmien tuomarina.