Wiz Khalifa kihloihin Amber Rosen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Amber Rose tuli alunperin tunnetuksi entisen miesystävänsä, hiphop-tähti Kanye Westin seuralaisena. Julkisuuteen päästyään Amber sai mukavasti jalkaa mallimaailman oven väliin ja poseerasi usein esimerkiksi bikineissä viihdelehtien sivuilla.

Nykyisin Amber Rose seurustelee hiphip-tähti Wiz Khalifan kanssa ja nyt pariskunta on menossa naimisiin. He nimittäin ilmoittivat kihlautumisesta tänään. Black And Yellow -hitistään tunnettu Wiz Khalifa ja kaljusta päästään tunnettu Amber Rose kertoivat asiasta Twitter-blogeissaan. He ovat seurustelleet noin vuoden ajan.

Amber Rose erosi taannoin hiphop-tähti Kanye Westistä ja sai seitsennumeroisen määrän dollareista vastineena siitä, että hän pitää suunsa kiinni supertähden yksityisasioista. Sittemmin parin kerrottiin palanneen takaisin yhteen, mutta todellisuudessa Amber oli jo vaihtanut kumppaninsa Wiz Khalifaan. Khalifa on mukana kihlattunsa esikoissinglellä Fame.