Costa Concordian laivayhtiö taas ongelmissa: ”Tuhat matkustajaa ilman suihkua”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Italian rannikolla kapteenin virheen takia taannoin karille ajanut ja virheiden sarjan jatkumisen takia nopeasti uponnut risteilyalus Costa Concordia makaa edelleen kyljellään saaren rannalla. Turmassa kuoli yli kolmekymmentä ihmistä, joten laivan omistaneella yhtiöllä Costa Cruisesilla menee tällä hetkellä ymmärrettävästi aika huonosti.

Nyt yhtiön niskaan sataa lisää ongelmia kun toinen heidän risteilyaluksensa Costa Allegra on myös kohdannut odottamattomia ongelmia merellä. Costa Allegria ajelehti 72 tuntia merellä ilman sähköjä laivassa tapahtuneen tulipalon takia, kertoo Daily Mail. Epämiellyttävän lisäyksen sähköttä ajelehtimiseen toi tieto, että laivan sijainti Intian valtamerellä on tunnettu merirosvojen tekemistä hyökkäyksistä.

Mukavat oltavat ei tänään maihin saadulla laivalla olleet muutenkaan – tänään nimittäin kerrottiin, että yli tuhannelle kyydissä olleelle henkilölle oli käytössä vain rajattu määrä vessoja ja peseytyminen tapahtui pulloveden avulla. Laivalla oli yli tuhat matkustajaa, mutta vain kaksi toimivaa suihkua. Matkustajat myös joutuivat oleilemaan vikojen takia laivan kannella.

Costa Cruises on tällä hetkellä erittäin huono-onninen yhtiö. Karille ajaneen Costa Concordian tapauksen käsittelyn ollessa yhä käynnissä yhtiö joutuukin nyt tulilinjalle myös Costa Allegran ongelmien takia. Daily Mailin mukaan syyttäjät ovat jo aloittaneet tapauksen tutkimisen.