Suomalainen urheiluauto Justin Bieberin 18-vuotislahjaksi

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber tunnetaan menestyneen musiikkiuransa lisäksi avokätisyydestään. Poplaulaja osti taannoin muun muuassa parhaalle ystävälleen joululahjaksi Mustang-ökyauton. Bieber on tehnyt myös pitkään työtä hyväntekeväisyyden parissa.

Nyt fanaattisen fanijoukon vuosien varrella itselleen kerännyt Justin Bieber on saavuttanut täysi-ikäisyyden. Tänään nimittäin vietetään teinitähden 18-vuotissyntymäpäivää. Bieber ei ole kuitenkaan lopettanut työntekoa edes syntymäpäivänsä ajaksi, sillä teinitähti juhlisti varttumistaan Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa.

Bieberiä odottikin melkoinen yllätys suositun televisiotähden ohjelmassa. Popparin manageri Scooter Braun nimittäin ilmestyi televisiokameroiden eteen ja kertoi antavansa suojatilleen syntymäpäivälahjan fanien ja televisiokatsojien edessä. Bieber ei ollutkaan uskoa silmiään, kun hän näki uuden Fisker Karma -merkkisen autonsa studion perällä.

– Onko tuo minulle? Tämä on uskomaton. Hullua! Bieber kertoo videolla.Kuva: YouTube

Manageri kertoi auton olevan yhteinen lahja häneltä ja poptähti Usherilta. Fisker Karma -ökyautoja kootaan Suomessa Uudenkaupungin Valmet Automotiven tehtaalla. Justin Bieberin odotettu syntymäpäivä villitsee parhaillaan Twitter-palvelussa, jossa popparin ihailijat lähettävät onnitteluita teinitähdelle. Myös useat julkkistähdet ovat lähettäneet muun muuassa video-onnitteluita Bieberille. Fanien mielestä tämä päivä on ”omistettu Justin Bieberille”.