Karaokelaulajaa ammuttiin: ”Lauloi väärän laulun”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britanniassa kauhisteltiin viime vuonna tapausta, jossa eräs perheenäiti joutui naapurinsa puukottamaksi lähiöalueella. Pienen lapsen äiti sai surmansa, kun hän oli pyytänyt naapuriaan hiljentämään kovalla pauhannutta musiikkia.

Nyt Meksikossa järkyttää karaokebaarissa tapahtunut ampumavälikohtaus. Eräs mies nimittäin ammuttiin kuoliaaksi, koska tämä oli laulanut karaokessa ”väärän laulun”. Poliisien mukaan karaokelaulaja oli esittänyt We Are More American -kappaleen, joka aiheutti ärtymystä erään ravintolassa istuneen miesjoukon keskuudessa.

Karaokelaulaja ajautui kappaleen esittämisen jälkeen miesjoukon kanssa riitaisaan keskusteluun, jonka aikana eräs mies ampui karaokelaulajan kuoliaaksi. Ampuja ja hänen ystävänsä pakenivat ravintolasta ampumisen jälkeen. Poliisien mukaan karaokebaarin henkilökunta on täysin shokissa traagisesta välikohtauksesta.

– Karaoke-kappale aiheutti ilmeisesti riitaa laulajan ja erään miehen välillä. He ajautuivat sanaharkkaan ravintolan sisällä, poliisi J.J. Wilson kertoi Fox 24 News -uutiskanavalle.