Mies riehui monsteriautolla – murskasi tahallaan teinitytön auton

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monsteriautot tunnetaan järkyttävän isosta koostaan ja hurjankokoisista renkaistaan. Yhdysvalloissa tällaisen auton rattiin pääsi varsinainen sekopää. Eilen uutisoitiin keski-ikäisen miehen riehuneen Alaskassa autotapahtumassa ja tärvelleen monsteriautollaan täydellisesti nuoren tytön henkilöauton.

16-vuotiaan tytön Toyota Corollasta jäi jäljelle vain kasa autonromua, kun punaniska Norman Nowling innostui näyttämään millaisten esteiden yli monsteriautolla pääsee. Teini oli jättänyt auton parkkipaikalle ja lähtenyt tutustumaan autotapahtumaan. Tullessaan takaisin hän kohtasi elämänsä järkytyksen. Toyota näytti höyryjyrän alle jääneeltä. Katso kuvat tästä.

40-vuotias Nowling ajoi silminnäkijöiden mukaan tahallaan useita kertoja auton yli. Daily Mail -sivuston mukaan Nowling ei ollut kuitenkaan keksinyt itse tempaustaan, vaan myös kokonainen joukko ihmisiä kannusti ja hurrasi miehelle tämän tärvellessä henkilöautoa.

Monsteriauton renkaat ovat halkaisijaltaan puolentoistametrin korkuiset, joten niillä saa aikaan pahaa jälkeä. Nowlingille ei kuitenkaan yksi tällainen auto riittänyt, vaan paikallaolijoiden mukaan henkilöautoa tärveltiin kahden jätti-ison auton voimin. Mies otettiin kiinni pian tapahtuneen jälkeen.