Näin julkkikset pilaavat toistensa kuvia – katso hulvaton kuvasarja

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa nauratti äskettäin erään kekseliään miehen photoshoppaus-kokoelma, jossa hän oli photshopannut kotibileisiinsä eturivin julkkistähtiä. Mies muun muuassa ”biletti” Snoop Doggin, Barack Obaman, David Beckhamin, The Rockin ja Emma Watsonin kanssa.

Nyt verkossa on julkaistu hulvaton kuvakooste lukuisista julkisuuden henkilöistä, joiden yhteispotretit ovat menneet pilalle toisen julkkistähden takia. Kuvissa nimittäin nähdään, kuinka julkkikset ovat tunkeutuneet väkisin kollegoidensa poseeraamis-hetkien taustalle. Katso kuvat tästä.

Kuvasarjassa muun muuassa nähdään otos, jossa näyttelijättäret Catherine Zeta-Jones ja Angelina Jolie poseeraavat iltapuvuissa. Naistähtien välissä pilkottaa kuitenkin Zeta-Jonesin aviomiehen Michael Douglasin pää. Kuvissa nähdään myös teinisensaatio Justin Bieber, joka irvistää Katy Perryn ja Russell Brandin yhteiskuvan taustalla.

Uusimmat