Räppärin vaimon valtava takapuoli pääosassa – katso oudot pyllykuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Vaalea povipommi nauttii antaumuksella saamastaan huomiosta.

Cocon jättimäistä peppua on väitetty keinotekoiseksi, koska monien mielestä se on liian suuri suhteessa hänen muuhun vartaloonsa. Peppu todettiin äskettäin lääkärintarkastuksella luomuksi. Nyt kurvikuningar on ikuistettu hullunkurisissa otoksissa, jossa hän roikkuu joogasalin voimistelunaruissa pylly painovoimaa uhmaavassa asennossa.Kuva: Twitter

Twitterissä julkaistuissa kuvissaan Coco keikkuu ylösalaisin ilmassa. Nainen julistaa ilmajoogan olevan hänen lajinsa, sillä hän pystyy omien sanojensa mukaan taivuttamaan itsensä mihin kulmaan tahansa. Tähti treenaa myös käsilläseisontaa ja onnistuu mahtavasta perästään huolimatta pysymään hyvin tasapainossa.Kuva: Twitter

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. 32-vuotias kaunotar tunnetaan myös monella nimellä kuten Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.