Olympiakisoja edeltävä puhdistusoperaatio alkoi – asukkaat raivostuivat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Virallisten säännösten oletetaan yleensä olevan tehty ihmisten turvallisuus ja hyvinvointi mielessä pitäen. Joskus kuitenkin jopa mielivaltaiselta tuntuvat pikkusäädökset tekevät kuitenkin elämän hyvinkin vaikeaksi. Tämän ovat nyt saaneet ilolla kokea itä-Lontoolaisen lähiön sateliittiantennin omistavat asukkaat.

Jopa kolmenkymmenen asunnon vuokralaisia nimittäin uhkaa häätö, elleivät he ota antennejaan pois. Daily Mail uutisoi tapauksesta, joka lähti liikkeelle kunnan päätöksestä poistattaa kaikki rakennusluvatta asennetut antennit. Asia tuli kuitekin asukkaille täytenä yllätyksenä, sillä osa antenneista on ollut asennettuna jo yli kymmenen vuotta, eikä rakennuslupien tarvitseminen ole ennen tullut esille.

Nyt asukkailla onkin sitten edessä lautasantennien poistattaminen tai talon takapuolelle piiloon laittaminen – ja kaikki tämä tulee luonnollisesti kustantaa itse. Osa ymmärrettävästi närkästyneistä asukkaista uskookin että tapauksessa on pilkunviilauksen lisäksi kyse yrityksestä siivota kaupungin ulkoilmettä tulevien olympialaisten takia. Lontossa järjestetään tämän vuoden kesäkuussa olympiakisat joille odotetaan jopa kolmea miljardia katsojaa.