Pandapentu pelleili puussa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monien mielestä ei ole mitään niin tehokkaasti piristävää kuin kuvat temmeltävistä eläimistä. Nyt söpöyttään on päässyt esittelemään Wolongin pandatutkimukseen painottuneessa luonnonpuistossa puissa telminyt nuori panda.

Valokuvaaja Mitsuaki Iwago sai taltioitua kameraansa hulvattoman hetken jolloin pandanpoikanen esitteli voimistelutaitojaan roikkumalla puusta alaspäin, kertoo Daily Mail. Iwago kertoo lehdelle kuinka hän päätti mennä kuvaamaan pandoja niiden kauneuden takia. Katso kuvat tästä.

– Nuori pentu ei irrottanut katsettaan minusta, se oli kiinnostunut. Yhtäkkiä se meni puun luo ja onnistui kääntymään ylösalaisin, Iwago selittää.

Kieltäkin kuvaajalle näyttänyt panda on yksi 1300:sta nykyään elossa olevasta pandasta. Wolongin puistossa pandoja on yhteensä 150 satojatuhansia hehtaareja kattavan puiston alueella.