Pikkupojan innokas fanitus nauratti futisselostajia

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa nauratti taannoin Yhdysvalloissa kuvattu video baseballia fanittavasta pikkupojasta, jonka murjotus ikuistettiin videokameroille urheiluottelun aikana. Pikkupoika nimittäin alkoi surkuttelemaan fanikatsomossa, kun hän ei saanut kiinni yleisöön lentänyttä baseball-palloa.

Nyt urheiluselostajat bongasivat erään jalkapallo-ottelun aikana katsomosta innokkaan futisfanin. Verkossa julkaistulla videolla nimittäin nähdään, kuinka vaaleahiuksinen pikkupoika kannustaa raivokkaasti lempijoukkuettaan miehen harteilla.

Pikkupojan vauhdikas hurraa-huuto menee kuitenkin pahasti pieleen, kun futisfani tökkää vahingossa itseään silmään. Se ei kuitenkaan lannista todellista futisfania, sillä kipeää silmäänsä siristävä pikkupoika jatkaa ilakointiaan hymy huulilla.