Pilkkijät uhmasivat varoituksia – 36 autoa upposi jäihin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalaisia stereotypioidaan usein varsinkin eurooppalaisissa medioissa hieman tyhmemmmän puoleisiksi. Väite saa kuitenkin aina välillä tuulta alleen maasta tulevilla hilpeänpuoleisilla uutisilla – ja nyt sellaisia on ilmestynyt taas yksi lisää.

Daily Mail uutisoi Winnebago-järvellä pidetystä pilkkimiskilpailusta, jossa 36 jäälle parkkeerattua autoa ovat vajonneet jäihin. Battle on Bago -pilkkimiskilpailussa olleet autoilijat olivat parkkeeranneet autonsa järven jäälle tapahtuman järjestäjien asettamista kieltokylteistä huolimatta – tuhoisin seurauksin.

– Oli yllätys että niin moni ihminen päätti parkkeerata sinne, mutta yllättävää ei ollut mitä siitä seurasi, kommentoi Art Dumke, yksi tapahtuman järjestäjistä.

Moni kuskeista varmasti vain seurasi edellistä autoilijaa jääparkkipaikalle, mutta tällä kertaa omatoimisempi ajattelu olisi kannattanut – ainakin rahallisesti. Paikalle saapunut hinausryhmä veloitti nimittäin järveen joutuneiden autojen pelastuksesta 500 – 2.000 dollaria.