Robert Pattinsonin isä haluaa poikansa kanssa orgiaklubille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Twilight-vampyyrisarjan elokuvissa rakastavaisia näyttelevät päätähdet Robert Pattinson ja Kristen Stewart seurustelevat myös tosielämässä. Taannoin Pattinson rankattiin maailman kuudenneksi seksikkäimmäksi mieheksi.

Bel Ami -elokuvassa näyttelevä komistus vieraili taannoin Berliinissä, jossa hänet vietiin kaupugin pahamaineisimmalle The KitKatCklub -strippiklubille. Nyt tähti paljasti vierailunsa isälleen, joka halusi samantien lähteä katsomaan paikkaa.

– Kerroin isälleni klubista ja hän kuulosti todella kiinnostuneelta siitä. Hän sanoi ”Tulen käymään ja sitten mennään orgiaklubille”, kertoo vampyyrikomistus Culture -lehdelle.

Pattinsonin liikkeet herättävät fanien huomion, josta mies on kiusallisen tietoinen. Hän kertoo tekevänsä suurimman osan asioista salassa, koska jos ihmiset tietävät hänen olevan jossain, sinne syntyy yleisöryntäys. Nähtäväksi jää, aiheuttaako uusin paljastus fanien pyhiinvaelluksia saksalaiselle strippiklubille.

Äskettäin Pattinsonista oli liikkeellä rajuja väitteitä. Hänen väitettiin pettäneen pitkäaikaista tyttöystäväänsä Kristen Stewartia näyttelijätär Sarah Roemerin kanssa. Lähteiden mukaan Pattinson vietti viikonloppuna läheisiä hetkiä Paranoia-elokuvasta tutun kaunottaren kanssa. Pattinson herätti viimeksi teinitytöissä kauhua leikkaamalla tutuksi tulleet vaaleat kutrinsa kokonaan pois. Uusi look nähtiin Bel Ami -elokuvan lehdistötilaisuudessa.