Känniavautumisilla tehdään miljoonia – takuuvarma hittituote

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajatähti Adele joutui äskettäin hurjien väitteiden kohteeksi, kun ranskalaisen juorulehden mukaan hän esiintyisi kotipornovideolla. Adele on itse kiistänyt jyrkästi videon olemassaolon ja hänen lakitiiminsä harkitseekin oikeudellisia toimia lehteä vastaan.

Adele kertoi taannoin kirjoittaneensa 21-hittialbuminsa parhaimmat sanoitukset juovuksissa. Nyt Grammy-palkittu soultähti paljasti, että hänen seuraava albuminsa tulee perustumaan Adelen kännipäiväkirjaan. Laulajatähti haluaa nimittäin kirjoittaa avautumisistaan tunteikkaita kappaleita.

– Olen alkanut taas juomaan. Kun vedän kännit, niin päädyn vuodattamaan tunteitani kännipäiväkirjaani. Kun olen selvin päin, niin luen tunteikkaat kirjoitukseni, Adele kertoi Q-lehdelle.

Adelen mukaan hänen 21-hittialbuminsa on vasta alkua, sillä laulajatähden mielestä hänellä on vielä paljon tarjottavaa musiikkimaailmalle. Soul-laulaja haluaa myös näyttää faneilleen, että hän pystyy laulamaan romanttisista erobiiseistä poiketen myös erilaista musiikkia.

Adele teki äskettäin näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairaslomansa jälkeen. 21-albumillaan supertähdeksi noussut Adele joutui viime vuonna leikkaukseen, jossa hänen äänihuulistaan poistettiin hyvälaatuinen kasvain. Samalla supertähti vihjaili Vogue-lehdelle, että hän aikoo vetäytyä musiikkiuraltaan neljäksi tai viideksi vuodeksi.