Ihmelaite lataa iPhonen hengityksen voimalla: ”Kuin Darth Vader”

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin lähes jokaisella ihmisellä ainakin länsimaissa on henkilökohtainen matkapuhelin. Usein ongelmana on kuitenkin laitteiden heikko akku, sillä virta tuntuu loppuvan laitteesta riippumatta aina liian aikaisin. Nyt iPhonen käyttäjille on kehitetty todella innovatiivinen uusi ihmelaite.Kuva: Splash

Kyseessä on Joao Paulo Lammoglian suunnittelema laite AIRE, joka saa käyttäjänsä muistuttamaan Star Warsin Darth Vaderia. Laite ei ole kuitenkaan vitsi, vaan se on nyt saanut arvostetun Reddot-palkinnon. Laitteeseen kuuluva maski puetaan käyttäjän kasvoille ja sen jälkeen hengityksen aiheuttama ilmavirta tuottaa sähköä ja lataa puhelinta. Laitteen tuotanto aiotaan aloittaa lähiaikoina.Kuva: Splash