Alaston mies yritti saada töitä – poliisin isku videolle

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Työhaastattelu voi olla usein jännittävä tilanne, kun esimerkiksi työnhakijaa pyydetään kehumaan itseään ja tai kertomaan huonoja puoliaan. Nyt erään epätoivoisen työnhakijan paljastavat toimet aiheuttivat poliisioperaation Yhdysvalloissa.

36-vuotias Jose Ayala ei ollut nimittäin pukenut lainkaan vaatteita työnhaku-reissulleen. Sekavasti käyttäytynyt mies oli pyytänyt Sacramentossa sijaitsevasta hitsaus-liikkeestä työpaikkaa. Liikkeen omistaja oli kuitenkin säikähtänyt alastonta miestä ja hälyttänyt paikalle poliisit.Kuva: YouTube

– Käännyin ympäri ja yhtäkkiä edessäni seisoi alaston mies. Hän sanoi etsivänsä työpaikkaa, liikkeen omistaja Chris Johnson kertoi The Huffington Post -sivustolle.

Poliisit joutuivatkin turvautumaan kovempiin otteisiin, kun alaston mies oli alkanut riehumaan viranomaisten edessä. Poliisien mukaan Jose Ayala oli tapahtuman aikaan huumeissa, sillä hän oli käyttänyt metamfetamiinia ennen työnhaku-reissuaan. Poliisien ja alastoman miehen kamppailu ikuistettiin videolle, joka julkaistiin myös verkossa.