Facebook mullistaa seuraavaksi sivunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook siirtyi äskettäin käyttämään Aikajana-ominaisuutta kaikkien käyttäjiensä profiilisivujen osalta. Tuolloin yritysten ja yhteisöjen sivut saivat vielä jäädä tuttuun tyyliin. Nyt on niidenkin vuoro muuttua.

Eilen Facebook ilmoitti myös suomalaisille sivujen ylläpitäjille, että muutos astuu voimaan 30. maaliskuuta. Siihen saakka sivujen uutta ulkoasua pääsevät katsomaan vain ylläpitäjät. Staran saamien tietojen mukaan tulossa oleva muutos on lähes identtinen yksityisten käyttäjien Aikajanan kanssa, eli jatkossa myös erilaiset fanisivut tulevat olemaan Aikajana-muodossa.

Yksityisten ihmisten siirtyessä taannoin Aikanalalle löysivät monet käyttäjät sieltä myös yksityiseksi tarkoitettuja viestejä. Viestit olivat päätyneet yksityisistä inbox-viesteistä käyttäjien aikajanalle kaikkien nähtäville ilmeisesti teknisen virheen vuoksi. Facebook kuitenkin kiisti virheen.