Katy Perryn rohkea mekko paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry viettää parhaillaan sinkkuelämää, sillä kaunotar erosi taannoin koomikkomiehestään Russell Brandista. Perry astui vasta vähän aikaa sitten takaisin julkisuuden parrasvaloihin, mutta sittemmin hän on viihtynyt otsikoissa runsaasti.

Nyt Katy Perry on yllättänyt esiintymällä Pariisin muotiviikoilla rohkeassa asussa. Hänen valkoinen mekkonsa oli nimittäin läpinäkyvä ja siten paljasti sisältönsä. Poptähden alushousut tallentuivatkin nopeasti paparazzien kameroille. Katso kuvat tästä.

Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Perry on aiemmin seurustellut muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa. Poptähti kommentoi taannoin erokohua Twitter-blogissaan ja kiitti muun muuassa fanejaan tuesta ja rakkaudesta.

Uusimmat