MTV3: Kimi Räikkönen Top Gearin tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin autoalan televisio-ohjelma Top Gear joutui taannoin sensuroinnin kohteeksi Yhdysvalloissa, kun ohjelman juontajat esittivät rajuja stereotypioita meksikolaisista. Maan suurlähettiläs vaati anteeksipyyntöä ja uhkasi viedä ohjelman oikeuteen.

Nyt suosikkiohjelma on saamassa hieman suomalaista väriä, sillä MTV3 uutisoi Kimi Räikkösen vierailevan ohjelmassa. Formularadoilla palaava suomalaistähti nähdään televisioruuduissa Britanniassa 11. maaliskuuta ja myöhemmin myös Suomessa. Samassa jaksossa vierailee Kimin lisäksi maineikas kitaristi Slash. Top Gearin seuraava tuotantokausi alkaa MTV3 Maxilla 4. maaliskuuta.

Viime vuoden marraskuussa Top Gear -juontaja Jeremy Clarkson aiheutti BBC-kanavalle valtavan palautevyöryn vitsaituaan The One Show -ohjelmassa, että olisi valmis teloittamaan ampumalla kaikki maansa lakkoilijat. Äskettäin eräs autovalmistaja väitti Top Gear -ohjelman huijanneen katsojia. Ohjelmassa Tesla-sähköauton akkukestoksi esitetään yhtiön mukaan vain neljännes todellisesta, ja nyt se vaatii oikeudessa korvauksia väärien väittämien esittämisestä.