Shokkikuvat julki: Kuplamiehen vartalo täynnä kasvaimia

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla uutisoidaan aika ajoin eriskummallisista ihmisistä, joilla on esimerkiksi hyvin epämuodostuneita vartalon osia. Esimerkiksi aiemmin tänä vuonna uutisoitiin eräästä vietnamilaismiehestä, jonka jalasta leikattiin peräti 90 kiloa painava kasvain.

Nyt eräs rajusta sairaudesta kärsivä intialaismies on kertonut julkisuudessa elämäntarinansa. 62-vuotiaan Mohammad Umarin vartalo on nimittäin täynnä kasvaimia. Intian Hyderabadissa asuvan Mohammadin käsiin alkoi kasvamaan 14-vuotiaana erikoisia palleroita ja sittemmin hänen koko vartalonsa täytyi hyvälaatuisista kasvaimista. Katso kuvat tästä.

Iäkkään miehen mukaan shokeeraavan näköiset kasvaimet ovat pilanneet hänen elämänsä. Mohammad nimittäin kertoi ihmisten pelkäävän häntä kasvaimiensa takia. ”Kuplamieheksi” kutsuttu Mohammad kertoi elävänsä kuin painajaista, mutta hän on kuitenkin hyväksynyt itsensä sellaisena kuin on.

– Olen hyvä mies ja työskentelen ahkerasti. Ulkonäköni on kuitenkin iso ongelma, sillä ihmiset eivät uskalla olla lähelläni. Kasvaimet ovat pilanneet elämäni, Mohammad kertoi The Daily Mail -lehdelle.

Mohammadin mukaan hänen ihonsa oli lapsena pehmeä ja sileä. 20-vuotiaana hänen koko vartalonsa oli kuitenkin täyttynyt kasvainryöpyistä. Mies on ollut onnellisesti naimisissa 38 vuotta Farhat-vaimonsa kanssa. Mohammadin mukaan hänen vaimonsa ei välitä tämän kasvaimista. Lääkärit pelkäävät, että miehen sairaus on periytynyt myös tämän lapsiin. Mohammadin 12-vuotiaan Khaja-pojan käsissä on nimittäin jo muutama paiseen näköinen kasvain.