Mystinen hirviö kiusaa Afrikkalaisia kyliä – sian ja koiran risteytys?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla syntyy aika ajoin epämuodostuneita eläimiä, joiden alkuperästä ei ole varmaa tietoa. Äskettäin löytyi Nigeriasta mahdollinen lampaan ja ihmisen yhdistelmä. Nyt Namibiassa afrikkalaisia kyliä on terrorisoinut mystinen valkea olento, jolla huhutaan olevan koiran pää ja sian vartalo.

Daily Mail -sivuston mukaan olento on hyökännyt paikallisissa kylissä vuohien, koirien ja muiden kotieläinten kimppuun. Erikoisella sian ja koiran hybridillä on kuvauksen mukaan karvaton possumainen vartalo, kun taas sen pää on kapea kuin koiralla. Kalaharin aavikon lähellä asuvat heimot ja kyläläiset ovat lähteneet ryhmissä jäljittämään aggressiivista, tuntematonta petoa.

Jotkin heimoista uskovat, että eläin on mustan magian tulosta. On pelkoa siihen suuntaan, että etsintä muuttuu noitajahdiksi. Syytöksiä eläimen olemassaolosta on suunnattu nimittäin jo velhoksi huhutun vanhan miehen niskaan.

Ajatus mustasta magiasta voi tuntua kaukaa haetulta. Se ei kuitenkaan ole yllättävää, sillä muutaman vuoden takaisen gallupin mukaan vielä monet pohjois-afrikkalaiset olivat taikauskoisia. Useita muitakin ”hirviöitä” on raportoitu viime vuosina Namibiassa. Vuonna 2009 paikalliset ihmettelivät verta imeviä olentoja, jotka jättivät koiran jalanjäljet tapahtumapaikalle.