Pippa Middleton tempaisee Ruotsissa – timmi peppu tiukoissa trikoissa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Britannian kuninkaallisen Kate Middletonin pikkusisko Pippa Middleton on nykyään maailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Loppuvuodesta Pippan kerrottiin eronneen poikaystävästään Alex Loudonista puolentoista vuoden seurustelun jälkeen. Kuvaajat ovat kuitenkin neitokaisen kintereillä koko ajan.

Nyt paparazzit tulevat saamaan kuvia kaunottaresta ja hänen kuuluisasta takapuolestaan hieman urheilullisemmassa ympäristössä, sillä ET Online -verkkosivusto uutisoi Pippan osallistuvan ensi sunnuntaina Ruotsissa pidettävään maastohiihtokilpailuun. Hyväntekeväisyyden nimissä pidettävä Vasaloppet-kilpailu kerää rahaa lasten nälänhätää vastaan taistelevalle Magic Breakfast -järjestölle. Yksin Pippa ei kuitenkaan Ruotsiin lähde kilpailemaan, vaan hiihtämään hänen kansaan lähtee siskosten nuorempi veli James.

Vasaloppet ei kuitenkaan ole Pippan ensimmäinen kovan luokan urheilutapahtuma – ahkerana juoksijana tunnettu Pippa on aikaisemmin osallistunut vaativaan triathlon-kilpailuun. Triathlonissa on yhdistetty yhteen urheilukilpailuun uintia, pyöräilyä ja juoksua.

Kaunotarta ollaan nyt kosiskelemassa moneen mukaan. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo pyytäneet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa. Kaunotar nähtiin äskettäin Suomen televisiossa, sillä Sub esitti 27. syyskuuta dokumentin Hulluna Pippaan.