Ruumishuoneen työntekijä varasti kuolleilta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla on viime aikoina jäänyt ennätysmäisen paljon kiinni huijareita, jotka ovat esimerkiksi varastaneet työpaikaltaan rahaa. Alhaisimmillaan tällaiset rikokset ovat kohdistuessaan vainajiin. Äskettäin suomalaisessa Hiljaisuus-elokuvassa varastettiin kultahampaita sotavainajilta.

Nyt myös tosielämässä erästä ruumishuoneen työntekijää syytetään törkeistä varkauksista Yhdysvaltojen Coloradossa. 43-vuotiaan Adrian Klinen nimittäin kerrotaan varastaneen kuolleiden ihmisten kultahampaita ja -paikkoja ja myyneen ne panttilainaamolle 4.000 dollarilla. Poliisin mukaan varkaudet tehtiin viime vuonna toukokuun ja marraskuun välisenä aikana.

Kline oli varastanut kultahampaita useilta eri ruumishuoneilta, joissa hän työskenteli palsamoijana. Longmontin poliisien mukaan varas oli käynyt 17 kertaa panttilainaamossa vaihtamassa saaliinsa rahaksi. Kline kertoi poliisien kuulusteluissa tehneensä varkaudet, jotta hän saisi rahaa ruokkiakseen kahdeksan lastaan, The Daily Mail -uutisoi.