Taylor Swift pokasi urheilun supertähden – bongattiin intiimeillä treffeillä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittu kantrilaulajatar Taylor Swift yllätti äskettäin miespuolisen faninsa pyytämällä tätä kavaljeerikseen American Country Music -palkintogaalaan. Leukemiaa sairastava 18-vuotias Kevin McGuire vastasikin myöntävästi supertähden treffikutsuun.

Swift erosi äskettäin brittinäyttelijä Eddie Redmaynesta. Nyt 22-vuotias laulajatar näyttää ottavan kaiken irti sinkkuelämästään, sillä Swift bongattiin intiimeillä treffeillä futistähti Tim Tebowin kanssa. Silminnäkijöiden mukaan nuoret tähdet viettivät treffi-illan Los Angelesissa Toscanova-ravintolassa.

– He olivat selvästikin kiinnostuneita toisistaan. Uskon, että heidän agenttinsa järjestivät Taylorin ja Timin sokkotreffeille, lähde kertoi Radar Online -sivustolle.

Swiftin salasuhde Eddie Redmaynen kanssa tuli julki vasta aiemmin tänä vuonna, mutta pariskunnan kerrottiin aloittaneen deittailun jo viime syksynä. Romanssi päätyi kuitenkin eroon, kun Redmayne ei halunnut etäsuhdetta laulajattaren kanssa.

Taylor Swift julkaisi vuonna 2010 neljännen albuminsa Speak Now. Laulajan tuorein albumi on ollut kriitikoiden ja kuuntelijoiden ylistämä, sillä tähti on kirjoittanut levyn jokaisen kappaleen itse. Swift on aiemmin seurustellut muun muuassa Taylor Lautnerin, Jake Gyllenhaalin, John Mayerin ja Joe Jonaksen kanssa. Jonasin kerrottiin taannoin jättäneen Swiftin 27 sekunnin pituisella puhelinsoitolla.