Angelina Jolien oikealle jalalle nauretaan edelleen – nyt televisiossa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Joan Rivers osaa aina kohauttaa. 78-vuotias veteraanikomedienne onkin tunnettu sadoista kauneusleikkauksistaan ja räväkistä jutuistaan. Nyt kohukoomikon juttujen kohteeksi on päätynyt Angelina Jolien oikea jalka, joka varasti huomion Oscar-gaalassa.

Oman Twitter-tilinsäkin saanut Angelina Jolien oikea jalka on nyt saanut kyytiä Riversiltä tämän tähdittämässä Fashion Police -ohjelmassa. Nettiin päätyneessä videossa näkyy, kuinka River antaumuksella antaa Angelinan kuulla kunniansa tämän Oscar-poseerauksista, jopa verraten halkion välistä paljon esillä ollutta jalkaa tekojalkaan. Vauhtiin päästyään Rivers heiluukin ohjelmassa tekojalan kanssa.

Rivers on ollut äskettäin useammankin kerran skandaaliotsikoissa, muun muassa käytettyään avoimesti huumeita televisiosarjassaan. Koomikko on myös päässyt karmeimpien kaunesleikkausten listan kärkipäähän. Riversin lisäksi listalla oli esimerkiksi mallimamma Janice Dickinson, Jackie Stallone, Donatella Versace, Heidi Montag sekä maailman karmeimmaksi naiseksi pariinkin kertaan äänestetty Jocelyn Wildenstein.

Uusimmat