Avril Lavigne keikisteli alusvaatteisillaan – uskomaton vartalo

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on nähty viime aikoina useasti julkkisjuhlissa. Laulaja joutui taannoin myös rajun baaritappelun keskelle. Avril sai muun muuassa nyrkistä kasvoihin ja hänen hiuksiaan revittiin irti. Nyt neitokainen julkaisee uutta musiikkia.

Avril Lavigne nähdään uudella Goodbye-nimisellä musiikkivideolla rohkeampana kuin koskaan, sillä hän keikistelee videollaan paljastavissa alusvaatteissa hotelli Chateau Marmontissa Los Angelesissa.Kuva: YouTubeKuva: YouTubeKuva: YouTube

Tammikuussa 27-vuotiaan Avrilin uutisoitiin eronneen realitytähtenäkin tunnetusta poikaystävästään kahden vuoden seurustelun jälkeen. Avril paljasti haastattelussa, että hän haluaisi pian naimisiin ja perustaa perheen. Nyt tähti kuitenkin keskittyy uraansa musiikin parissa. Poptähti on ollut aiemmin naimisissa Sum 41 -rockyhtyeen Deryck Whibleyn kanssa.

Lavignen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa, ja hänen hittisinglensä Girlfriend oli aikoinaan yksi YouTuben katsotuimpia. Tunnettu kitaravalmistaja Fender on tehnyt Lavignelle oman nimikkokitaran. Laulamisen ohella tähti on esiintynyt myös valkokankaalla esimerkiksi Richard Geren kanssa. Taannoin Avrilin Facebook-faniensa määrä ylitti 20 miljoonan rajapyykin. Sitä juhlistaakseen Avril Lavigne julkaisi verkossa kiitosvideon faneilleen.