Villi huhu: Hollywoodiin uusi unelmapari?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kriitikkojen ja yleisön ylistämä koomikko Eddie Murphy tunnetaan muun muuassa Beverly Hillsin kyttä -elokuvista. Tähti on ollut myös ääninäyttelijänä Shrek-animaatioelokuvissa ja Disneyn Mulan-elokuvassa. Murphy on ollut yksi Hollywoodin menestyksekkäimpiä tähtiä.

50-vuotiaan tähden viimeisin kohu syntyi, kun mies erosi Oscan-juontajan pestistään viime hetkillä. Syynä tapahtuneeseen oli se, että Murphyn ystävä Brett Ratner erosi gaalan tuotantotiimistä. Nyt Murphy on joutunut villien rakkaushuhujen kohteeksi, sillä tämän kerrotaan tapailevan laulaja Toni Braxtonia.

Koomikko ja Un-break My Heart -hitistään tunnettu laulajadiiva ovat sisäpiirin lähteiden mukaan viettäneet paljon aikaa yhdessä. Huhujen mukaan he ovat molemmat kiinnostuneita toisistaan. Braxtonin edustaja kiisti jo väitteet ja kertoi parin olevan vain hyviä ystäviä, jotka ovat fanittaneet toistensa työtä vuosien ajan. Sisäpiiriläinen kuitenkin tietää kertoa Us Weekly -lehdelle, että pariskunnan lapsetkin ovat jo tavanneet toisensa.

Kummallakaan tähdistä ei ole ollut aiemmin onnea rakkaudessa. Braxton joutui viime vuosina taloudelliseen ahdinkoon, eikä hän ole pystynyt maksamaan 900.000 dollarin asuntolainaansa pankille. Tästä syystä hän menetti ensin asuntonsa ja sitten myös aviomiehensä. Murphy taas tunnetaan monista, dramaattisistakin suhteista ja äkillisistä eroista. Näyttelijällä on viisi lasta entisen vaimonsa Nicole Mitchell Murphyn kanssa. Hänellä on myös yksi lapsi Spice Girls -yhtyeestä tutun Melanie Brownin kanssa.