Lady Gaga olisi voinut pitää paitansa kiinni – kaikkea ei tarvitse paljastaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga tunnetaan musiikkinsa lisäksi yllättävästä ja erikoisesta pukeutumistyylistään. Nyt supertähti on ihmetyttänyt paljastamalla yllättäen rintaliivinsä New Yorkin Manhattanilla.

Poptähti kuvattiin eilen New Yorkin Manhattanilla keskimääräistä normaalimmassa asussa. Tilanne kuitenkin muuttui, kun laulaja avasi mustan asunsa vetoketjun ja ryhtyi esittelemään rintaliivejään kuvaajille.Kuva: SplashKuva: Splash

Lady Gaga perusti äskettäin oman hyväntekeväisyysjärjestön, jonka on tarkoitus voimaannuttaa nuoria ja vaikuttaa koulukiusaamiseen. Born This Way -järjestön ensimmäinen virallinen tapaaminen järjestettiin Harwardin yliopistolla. Lady Gaga ihmetytti taannoin haastattelullaan, jossa hän muun muuassa kertoi paholaisen vainoavan häntä. Laulaja käy terapiassa edesmenneen Michael Jacksonin neuvonantajan Deepak Chopran luona. Laulaja kertoi myös haaveilevansa siitä, että hän vaipuisi joskus koomaan.

Uusimmat