Matti Nykänen vapaaksi – näin kommentoi kihlattu Susanna Ruotsalainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen urheilusankari Matti Nykänen on kokenut elämässään kovia ja istunut myös pitkiä toveja kaltereiden takana. Äskettäin hän pääsi kuitenkin yllättäen valvottuun koevapauteen. Staran Chaos Tube -tiimi tapasi mäkihyppääjän kihlatun Susanna Ruotsalaisen, joka ei kyennyt peittelemään onneaan ilouutisesta.

– Senhän kaikki tietää, että se oli ihana kohtaaminen ja mykistävä enkä voi vieläkään uskoa, että se on totta. Oon ikionnellinen. Meillä on hirveästi suunnitelmia Matin kanssa ja Matilla alkaa keikat jo heti kesällä, Susanna Ruotsalainen kommentoi ilouutista.

Susanna Ruotsalainen on pian mukana kotimaisessa Viidakon tähtöset -realitysarjassa.

Matti Nykänen sai vuoden ja neljän kuukauden vankeustuomion törkeästä pahoinpitelystä. Nykänen valitti tuomiosta korkeimpaan oikeuteen, joka antoi tuomion ennätysnopeasti. Valituslupahakemuksen käsittely kesti normaalin 4 – 6 kuukauden sijaan vain kolme viikkoa. Poikkeuksellisen nopea käsittely voi viitata esimerkiksi siihen, että valituslupahakemukseen ei ollut minkäänlaisia perusteita. Nykänen on istunut vankilassa vastaavanlaisesta rikoksesta aiemminkin.