Nightwish-yhtyeeltä näyttävä Battery-tölkki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Battery-energiajuomasta on tulossa jo toinen design-tölkki. Tölkin on suunnitellut Nightwishin hovipiirtäjä Janne Pitkänen yhdessä Nightwishin Tuomas Holopaisen kanssa. Tuotetta tulee myyntiin vielä maaliskuun aikana noin 500.000 tölkin rajoitettu erä.

Nightwish-yhtye näkyy Batteryn yhteydessä myös tölkkiä laajemminkin.

– Nightwish on Suomen suurin raskaan musiikin yhtye ja kansainvälisesti tunnetuin suomalainen yhtye, kuten Battery omassa lajissaan. Nightwishin mystinen graafinen tyyli toimii erikoistölkissä upeasti, Brand Manager Antti Airaksinen kommentoi.

– Yhteistyö toisen kotimaisen suunnannäyttäjän kanssa tuntuu aina hyvältä. Nightwish ja Battery ovat samanikäisiä, kansainvälisiä ja lajeissamme edelläkävijöitä, Nightwishin Tuomas Holopainen kertoi.