Realitytähdet tappelivat – televisiokuvat poliisin todisteena

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Britanniassa yksi suosituimmista saippuasarjoista on nimeltään The Only Way Is Essex. Ohjelman tähdet ovat tällä hetkellä maan seuratuimpia julkimoita. Kuuluisuudella on myös hintansa, kuten sarjan miestähdet Joey Essex ja Ricky Rayment ovat tulleet huomaamaan.

Videolle tallentunut tappelukohtaus onkin nyt poikinut pojille puhuttelun poliisin toimesta. The Sun -lehti uutisoi kommelluksesta, joka sai alkunsa sarjan toisen tähden, Lauren Goodgerin kauneussalongin avajaisjuhlissa. Essexin ja Raymentin välille oli kehkeytynyt riitaa molempien syytettyä toista selän takana puhumisesta.

Videolle tallennettua yhteenottoa ei ole vielä ehditty näyttää parivaljakon tähdittämässä sarjassa, mutta Essexin poliisin sai jo asiasta vihiä. Poliisi piipahtikin juttelemassa parivaljakolle heidän käyttäytymisestään – ja siitä millainen käytös on suvaittavaa. Asiasta ei kuitenkaan tule tähdille mitään virallisia seuraamuksia.

Lokakuussa 2010 alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Kolmas TOWIE-tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Ohjelmaa on verrattu muun muuassa Jersey Shore -realitysarjaan. Suomessa ohjelmaa näytettiin ennen TV5-kanavalla Glamourelämää Essexissä -nimellä.