Nykäsen kihlattu sivalsi Matti-elokuvaa: ”Pelkkää fiktiota!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen urheilusankari Matti Nykänen pääsi äskettäin kiven sisästä ennen aikojaan. Hänen kihlattunsa Susanna Ruotsalainen on suomalaisten tuntema televisiotähti, joka tuli tunnetuksi Diili-ohjelmasta. Pian Susanna nähdään myös Viidakon tähtöset -realitysarjassa.

Staran Chaos Tube -tiimi tapasi Susannan uuden realitysarjan merkeissä. Susanna kertoi kuulumisia julkkisparin elämästä ja paljasti suunnittelevansa kihlatustaan kirjaa, musikaalia ja elokuvaa. Samalla hän kuitenkin sivalsi myös rakkaastaan aiemmin tehtyä menestyselokuvaa.

– Ei sitä tiedä, vaikka Matista kirjoittaisin vielä kirjan. Se on minulle suuri haave. Haluan kirjoittaa kirjan Matin urheilu-urasta, miten päästään huipulle ja mitä se oikeasti on. Uskon, että se kiinnostaa nuoria. Ne saavat siitä jonkinlaista motivaatiota, Susanna Ruotsalainen kertoi.

– Sen pohjalta voisi sitten tehdä vaikka musikaalin ja elokuvan. Kerrankin sellaisen elokuvan, mihin Matilla olisi jotain sanonut, ettei sitä tehdä joidenkin muiden toimesta ja pelkkää fiktiota. Urheilu suomalaisia kiinnostaa ja Matilla on hieno tarina takana, että miten sinne huipulle ollaan päästy.

Matti Nykänen sai taannoin vuoden ja neljän kuukauden vankeustuomion törkeästä pahoinpitelystä, mutta on nyt päässyt valvottuun koevapauteen. Nykänen valitti tuomiosta korkeimpaan oikeuteen, joka antoi tuomion ennätysnopeasti. Valituslupahakemuksen käsittely kesti normaalin 4 – 6 kuukauden sijaan vain kolme viikkoa. Poikkeuksellisen nopea käsittely voi viitata esimerkiksi siihen, että valituslupahakemukseen ei ollut minkäänlaisia perusteita. Nykänen on istunut vankilassa vastaavanlaisesta rikoksesta aiemminkin.