Teinitytön kohuttu YouTube-video paljastui huijaukseksi: ”Olenko ruma?”

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä verkossa on levinnyt erään teinitytön video, jossa tämä kysyy ”Olenko ruma?”. Video on saanut runsaasti huomiota, mutta nyt se on paljastunut huijaukseksi. Videon tekijä ei suinkaan ole epävarma teinityttö, vaan 21-vuotias taideopiskelija Sophia Roessler.

Kansasin yliopiston opiskelija myönsi huijanneensa ihmisiä videollaan, mutta samalla kertoi, että kyseessä oli osa hänen tutkimustaan naisten muuntumisesta teinitytöistä naisiksi.

Video päätyi Yhdysvalloissa useille televisiokanaville, joiden asiantuntijat kommentoivat siinä nähtävää ”teinityttöä”. Viime aikoina monet yhä nuoremma tytöt ovat kyselleet nettivideoilla muiden kommentteja ulkonäöstään, ja tämä video niputettiin samaan sarjaan.