Portsari ei tunnistanut realitytähteä: ”Etsä tiedä kuka mä oon?!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassakin esiintynyt Brody Jenner on moninkertaisen olympiavoittajan Bruce Jennerin poika. Julkkisjuhlissa viihtyvä Brody seurusteli aiemmin kanadalaisen poptähden Avril Lavignen kanssa, mutta suhde päättyi tammikuussa eroon.

Pariskunnan uutisoitiin taannoin joutuneen baaritappeluun päihdehuuruisen illan aikana. Nyt 28-vuotiaan seurapiirijulkkiksen uutisoitiin raivostuneen, kun tätä ei päästetty Fordin järjestämiin VIP-juhliin Oscar-gaalailtana. Brody aiheuttikin kohtauksen räppäri Ludacrisin tähdittämien VIP-bileiden edustalla, kun portsarit eivät tunnistaneet realitytähteä.

– Brody kysyi ovimiehiltä, että eivätkö he tunnista häntä. Portsarit pyysivät häntä poistumaan, jolloin Brody alkoi kiroilemaan kovaäänisesti, lähde kertoi New York Post -lehdelle.

Avril Lavignen ja Brody Jennerin väitettiin taannoin eronneen erimielisyyksien takia. Sittemmin erohuhut kumonnut pariskunta on kertonut haaveilevansa perheenlisäyksestä. Lavigne on kuitenkin kertonut lasten hankinnan tapahtuvan vasta tulevaisuudessa, sillä poptähti haluaa vielä keskittyä menestyneeseen musiikkiuraansa. Lavignen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa.

Uusimmat