Google Street View paljasti virtsaamisen – mies haastoi oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa julkaistiin Google Street View -palvelu reilut pari vuotta sitten, ja samalla muutamat palvelun kuvat aiheuttivat skandaaleja. Niissä nähtiin esimerkiksi raahelainen isänsä paljastelemassa kotipihallaan. Nyt samanlainen tilanne on tullut julki Ranskassa.

Saksassa Googlen kuvauspalvelu on ollut kovassa vastatuulessa, mutta nyt myrsky on nousemassa myös Ranskassa. Sikäläinen mies sattui nimittäin päätymään kaiken kansan nähtäville perin noloissa puuhissa, sillä hänet kuvattiin virtsaamassa pihamaallaan.Kuva: Google Street View

Maine-et-Loiressa asuva mies on nyt haastanut yhtiön oikeuteen, koska kuvan takia hänestä on tullut yleisen pilkan kohde. Hänen lakimiehensä kertoi uutistoimisto AP:lle, että mies sai tietää kuvasta vasta huomattuaan muiden nauravan hänelle. Kuva oli vain hieman sumennettu, joten miehen henkilöllisyys voitiin päätellä helposti. Mies vaatii 10.000 euron korvauksia, mutta Googlen asianajaja on kiistänyt vaatimukset toteamalla, että kyseessä on amerikkalainen yhtiö, jota pitäisi syyttää Yhdysvalloissa.