Näin rintava lenkkeilijä jo vaaraksi liikenteelle? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaan tulee vuosittain vain vähän uusia nimiä, jotka pysyisivät otsikoissa viikkoa tai kahta pidempään. Viime aikoina monet uusista kaunottarista ovat tehneet läpimurtonsa realityohjelmien kautta. Yksi heistä on Gretchen Rossi, jonka tähti on parhaillaan kovassa nousussa.

Gretchen Rossi tähdittää Täydelliset naiset -sarjan innoittamana syntynyttä The Real Housewives of Orange County -realitysarjaa. Nyt hänet on kuvattu nauttimassa näyttävästä aamulenkistä Kalifornian Orange Countyn alueella. Moinen näky voisi hyvinkin viedä paatuneimmankin miesautoilijan huomion ja aiheuttaa vaaratilanteita siinä missä bikinikaunottaret ulkomainoksissa.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Taannoin Gretchen Rossi joutui ongelmiin, kun hänet etsintäkuulutettiin. Rossi ei saapunut oikeudenkäytiin, joten tuomari joutui määräämään etsintäkuulutuksen ja 2.500 dollarin takuusumman. Rossi on ehtinyt jo nyt ottaa kaiken irti orastavasta julkisuudesta, sillä hänen nimellään myydään jo monenlaisia tuotteita. Kaunottaren verkkosivuilla esitellään hänen nimellään myytävää Gretchen Christine -merkkistä kosmetiikkaa, hiustuotteita ja myös muiden muassa käsilaukkuja.