Jessica Alba avautui: ”Elämäni ei ole täydellistä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu Jessica Alba on nykyisin kahden lapsen äiti. Elokuvatuottaja Cash Warrenin kanssa vuonna 2004 naimisiin mennyt perheenäiti ikuistettiin jokin aika sitten hellyttäviin kuviin yhdessä pienokaisensa kanssa.

Nyt kahden suloisen tyttären, Honorin ja Havenin, äidin kerrotaan kuitenkin sanoneen, ettei hänen elämänsä ole täydellistä. Omien sanojensa mukaan tähti haluaisi viettää paljon enemmän aikaa perheensä kanssa ja tuntee huonoa omaatuntoa työkiireistään.

– Minusta tuntuu jatkuvasti, että pitäisi olla kotona enemmän. Asensin lasten kulmauksen toimistooni ja vauva on todella helppo tällä hetkellä. Jokainen päivä on kuitenkin täynnä muutosta ja tapahtumia. Jos en ole koko päivänä kotona, tiedän ainakin että menen sinne illalla, huokaa kaunotar LA Confidential -lehdelle.

Näyttelijätär sanoo tulleensa enemmän sinuiksi itsensä kanssa äitiyden myötä. Äitiys on myös saanut Jessican kiinnittämään vielä enemmän huomiota pukeutumiseensa ja nainen on löytänyt rohkeuden muotiasioissa. Aiemmin ujona itseään pitänyt tähti uskaltaa pukeutua myös korkokenkiin ja avonaisiin mekkoihin, koska ei pidä tällaisia asioita enää niin isoina juttuina.

Taannoin Jessica Alba kertoi, ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Näyttelijäkaunotar kertoi ennen toista synnytystään, ettei voisi kuvitella hankkivansa enempää lapsia. Hän kuitenkin myönsi mielensä voivan muuttua tulevaisuudessa. Äskettäin hän kertoikin jo haaveilevansa suurperheestä.