Katy Perry: ”Musiikkini tulee olemaan vi**n synkkää”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perry viettää parhaillaan sinkkuelämää, sillä kaunotar erosi aiemmin tänä vuonna koomikkomiehestään Russell Brandista. Laulaja astui vasta vähän aikaa sitten takaisin julkisuuden parrasvaloihin ja on viihtynyt siellä hyvin.

Katy Perry julkaisi aiemmin tänä vuonna uuden Part of Me -kappaleensa, jonka epäiltiin kertovan poptähden avioerosta. Nyt suosittu laulajatähti kertoi työstävänsä uutta musiikkia, joka tulee poikkeamaan aiemmasta tuotannosta radikaalilla tavalla. Poptähden mukaan hänen musiikkinsa nimittäin tulee olemaan synkkääkin synkempää.

– Musiikkini tulee olemaan vi**n synkkää. Ette tule näkemään kasvojani, sillä pidän hiuksiani kasvojeni edessä, Katy Perry kertoi Interview-lehden haastattelussa.

Lähitulevaisuuden musiikkisuunnitelmiaan paljastanut popkaunotar kertoi myös, ettei hän pidä lainkaan paparazzeista. Hän kuitenkin ymmärtää kuuluisuuden tuovan mukanaan ”inhottavia juoruja”. Katy Perry haluaisi paparazzien jättävän hänet rauhaan yksityiselämässä, sillä poptähti haluaisi elää normaalia elämää viihdemaailman ulkopuolella.

Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Perry on aiemmin seurustellut muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa. Poptähti kommentoi taannoin erokohua Twitter-blogissaan ja kiitti muun muuassa fanejaan tuesta ja rakkaudesta.