Lady Gagan äiti koulukiusaamisesta: ”Tyttäreni kouluajat olivat helvettiä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga nousi taannoin supertähteksi muun muuassa Just Dance -hittikappaleensa myötä. Viime vuosina laulaja on keskittynyt menestyneen musiikkiuransa lisäksi hyväntekeväisyystyöhön.

Äskettäin Gagan uutisoitiin tekevän uuden aluevaltauksen näyttelemällä Men In Black 3 -elokuvassa. Nyt 25-vuotiaan tähden äiti on tehnyt yllättävän paljastuksen, jonka mukaan nuori Gaga kävi läpi helvetin kouluaikoinaan erikoislaatuisuutensa takia.

– Tyttärelläni oli kasvuiässään vastassa monia ongelmia, koska hän on aina ollut hyvin yksilöllinen. Monet näistä ongelmista johtuivat toisten ihmisten ilkeämielisyydestä ja julmuudesta, kertoo 57-vuotias nainen Metro-sivustolle.

Gagaa haukuttiin nuorena muun muassa läskiksi ja hänen ulkonäölleen naurettiin. Laulajan omien sanojen mukaan hänellä oli nuorempana todella iso nenä, kiharat hiukset ja ylipainoa, mitkä herättivät kiusaajien huomion. Menneisyydestään voittajana selvinnyt supertähti haluaakin nyt auttaa niitä nuoria, joilla tietää olevan vaikeaa.

Äiti ja tytär yhdistivät voimansa, kun laulajatar lanseerasi eilen Born This Way -järjestönsä, jonka tarkoitus on juuri vähentää kiusaamista kouluissa. Gagan mielestä ihmisen, jolla on vallankumouksellista potentiaalia, kuuluu käyttää voimaansa tehdäkseen maailmasta jollain lailla paremman paikan.

Lady Gaga ihmetytti taannoin haastattelullaan, jossa hän muun muuassa kertoi paholaisen vainoavan häntä. Poptähden mukaan paholainen kummittelee hänelle öisin, eikä hän siten saa tarpeeksi unta. Gagan mukaan hän käy terapiassa edesmenneen Michael Jacksonin neuvonantajan Deepak Chopran luona. Laulaja kertoi myös haaveilevansa siitä, että hän vaipuisi joskus koomaan.