Brittikomistus treenasi sixpackinsä täyteen terästä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitytähti Mark Wright nousi viime vuoden aikana etenkin brittinaisten päiväunien kohteeksi The Only Way Is Essex -televisiosarjansa myötä. Sittemmin seurapiirijulkkis onkin nauttinut saamastaan huomiosta julkkisjuhlien merkeissä.

Mark Wright esiintyi äskettäin myös I’m A Celebrity… Get Me Out of Here! -realityohjelmassa. Nyt 25-vuotias brittikomistus on julkaissut verkossa naisfaniensa silmänruoaksi kuvan, jossa Wright nähdään paidattomana. Ruskeaksi itsensä paahtanut realitytähti näyttää viettäneen aikaa kuntosalilla, sillä Wrightin vatsalihakset ovat huippukunnossa.

– Hengailua uima-altaalla, Wright kirjoitti Twitter-blogissaan.Kuva: Twitter

Mark Wright harrasti ennen läpimurtoaan aktiivisesti jalkapalloa futistähti-veljensä Josh Wrightin kanssa. The Only Way Is Essex -televisioroolinsa äskettäin lopettanut Mark palasi aiemmin tänä vuonna takaisin jalkapalloharrastuksensa pariin. Brittikomistus oli taannoin kihloissa Lauren Goodgerin kanssa. Pariskunta ilmoitti eroavansa viime vuonna, kun Mark petti kihlattuaan Goodgerin hyvän ystävän kanssa.