Harvinainen kuva: Tältä näyttää meikitön Mariah Carey!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu poptähti Mariah Carey meni vuonna 2008 naimisiin räppäri Nick Cannonin kanssa vain kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunta sai viime vuonna perheenlisäystä, sillä heille syntyi kaksoset Monroe ja Moroccan.

Careyn aviomies joutui äskettäin sairaalahoitoon Aspenissa munuaisten vajaatoiminnan takia. Pariskunnan rakkaus on tapahtuneen jälkeen vain kukoistanut entisestään. Laulajadiivan kerrotaan myös muuttuneen äitiyden myötä pehmeämpään suuntaan. Yleensä täydessä tällingissä oleva tähti nähdään nyt uudessa kuvassa täysin ilman meikkiä.

Twitteriin lisäämässään kuvassa Carey on levytysstudiolla luonnollisen meikittömänä. Tähden hiukset on vedetty taakse huomiota herättämättömästi ja hänen pukeutumisensa on myös hillittyä. Diiva on sipaissut huulilleen vain hieman huulikiiltoa, muuten kuvassa näkyvät raikkaan luonnolliset kasvot.Kuva: Twitter

Mariah Carey ja Nick Cannon joutuivat taannoin ikävien väitteiden syyniin. Heidän nimittäin huhuttiin käyttävän huumeita. Los Angelesin lastensuojeluviranomaiset ottivat rajut väitteet vakavissaan ja tutkivat asian. Todisteita ei kuitenkaan löytynyt ja julkkispari oli raivoissaan tapauksesta. Huumekohu nousi vain muutama kuukausi heidän kaksostensa syntymän jälkeen.