Rihanna kutsui tuhmat pojat sänkyynsä tällä kuvalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna aloitti taannoin rankan treenikuurin ja viime aikoina neitokainen onkin esitellyt upeaa vartaloaan kameroille rohkeissa asuissa. Kaunotar vaihtaa myös alituiseen hiuskuontalonsa väriä ja mallia, mutta tänä vuonna poptähti on viihtynyt yllättävän pitkään blondina.

Äskettäin Rihannan kerrottiin maksaneen 18.000 euroa kampaamoreissusta, kun neitokainen halusi laitattaa saunassa pilalle menneet hiuksensa pikaisesti kuosiin. Nyt 24-vuotias poptähti on paljastanut etsivänsä poikaystävää. Laulaja nimittäin haluaa pikaisesti parisuhteeseen, sillä Rihannan mielestä sinkkuelämä ”ei ole nautinnollista”.

– Olen sinkku, mutta en nauti siitä. Sinkkuelämä on yliarvostettua. Haluaisin treffeille jonkun hauskan tyypin kanssa, Rihanna kertoi The Jonathan Ross -keskusteluohjelmassa.

Kaunotar julkaisikin äskettäin Twitter-blogissaan rohkean ja viettelevän kuvan, jossa hän istuu sängyllä. Kuvatekstiin Rihanna kirjoitti ”Come here Rude bwoy..” -lausahduksen, joka on tuttu tämän hittikappaleesta. Taannoin poptähti paljasti, että hänen sinkkuelämä ei tee ”hyvää hänen alapäälleen”.Kuva: Twitter

Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown ovat julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että viimeksi mainittu hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon. Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.