Säätytön rintavaossa tapahtui suorassa lähetyksessä

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suorissa uutislähetyksissä sattuu aika ajoin pieniä ja suurempia kommelluksia ja pieleen menneet uutislähetykset päätyvätkin nykyisin nopeasti verkkoon. Suomessa nauratti taannoin uutisankkuri Kirsi Alm-Siira kömmähdys, kun tämä putosi tuolilta kesken uutislähetyksen.

Nyt verkossa on julkaistu hauska video BBC-televisiokanavan sääankkurista Carol Kirkwoodista. 51-vuotias naisankkuri nimittäin repesi nauruun kesken juontonsa, eikä pystynyt pitämään pokkaansa lähetyksen loppuun saakka. Naurukohtaus sai alkunsa, kun Kirkwoodin kaulakoru meni yllättäen rikki ja putosi suoraan naisen rintavakoon.

– Hups, kaulakoruni putosi. Olen pahoillani, kikatteleva naisankkuri kertoo videolla.

Säälähetystä ikuistanut kuvaajakaan ei pystynyt pidättelemään nauruaan. Hauskan säälähetyksen jälkeen myös muut uutisankkurit yhtyivät nauruun. Pitkän uutisuran tehnyt Kirkwood kertoi tapauksen jälkeen rakastavansa live-esiintymisiä niiden tuomien haasteiden takia.