Synttäripila karmeasti pieleen – älä tee tätä perässä

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vasten kasvoja lyöty kakku on vanha komediatemppu, jonka ovat muutamat syntymäpäiväsankaritkin joutuneet kokemaan verkossa leviävillä videoilla. Nyt netistä on löytynyt video, joka näyttää miten kaveria ei kannata onnitella syntymäpäivänä.

Videolla Megan-niminen tyttö juhlii 16-vuotissyntymäpäiviään. Ystävien laulaessa onnittelulaulua teinityttö puhaltaa kakustaan kynttilöitä sammuksiin. Tämän jälkeen kaikki alkaa mennä pieleen, kun eräs Meganin ystävistä tyrkkää kliseisesti päivänsankarin kasvot kakkuun. Hauskaksi tarkoitettu pila ei mene aivan putkeen, kun tyttö pyörtyykin kasvot keskelle kakkua.

Ilmeisesti turhan kovan kopautuksen päähänsä saanut Megan jää makaamaan kakkuun ja ystävät naureskelevat tapahtuneelle. He nostavat tyttöä tämän hiuksista ylös ja laskevat sitten tämän takaisin kakkuun. Hämmentävintä on, kun eräs kavereista alkaa vain syödä kakkua, jonka keskellä päivänsankari makaa pitkine hiuksineen.