Varas myi 40 000 dollarin korut 500 dollarilla – halusi maksaa vuokransa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa uutisoitiin vastikään tapauksesta, jossa eräs ruumishuoneen työntekijä jäi kiinni useista varkauksista. Palsamoijana työskennellyt mies nimittäin varasti kuolleilta kultahampaita ja -paikkoja peräti 4.000 dollarin edestä.

Nyt Floridassa erästä naista syytetään törkeästä, mutta erikoisesta koruvarkaudesta. 37-vuotias Sheryl Ruth Hatcher nimittäin varasti 40.000 dollarin arvoiset korvakorut ja myi ne 500 dollarilla panttilainaamolle. Kotisiivoojana työskennellyt Hatcher varasti korvakorut erään asiakkaansa kodista.

Poliisien mukaan nainen myi timanttikorvakorut pilkkahintaan, koska hän halusi maksaa nopeasti vuokransa. Nainen myönsi tekonsa poliisien kuulusteluissa ja kertoi myyneensä arvokkaat neljän karaatin korvakorut pian varkauden jälkeen. Hatcherin mukaan hänen ystävänsä vei varastetut korvakorut panttilainaamoon, Daily Mail -sivusto uutisoi.