Britney Spears sovitteli itsensä vapaaksi seksisyytteistä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Britney Spears on viettänyt jo vuosikausia tasapainoista elämää sen jälkeen kun hän sai vakavan hermoromahduksen vuonna 2008. Sittemmin hän ihastui manageriinsa Jason Trawickiin ja äskettäin kihlautunut pariskunta suunnittelee parhaillaan häitään.

Britneyn entinen turvamies Fernando Flores syytti taannoin laulajaa seksuaalisesta ahdistelusta ja vaati korvaukseksi 10 miljoonaa dollaria. Nyt kohupaljastuksia tehneen Fernandon ja Britneyn oikeusjuttu on selvitetty yksityisen sovittelijan avulla. TMZ-sivuston mukaan sovittelun yksityiskohtia ei ole kerrottu julkisuudessa.

Fernandon mukaan poptähti eli aikoinaan hyvin railakasta ja päihdehuuruista elämää tehden muun muuassa huumecocktaileja päiväsaikaan. Hän väitti Britneyn myös pahoinpidelleen omia lapsiaan ja laiminlyöneen henkilökohtaista hygieniaansa. Ex-henkivartijan mukaan Britney harrasti myös kiertueillaan ryhmäseksiä kännipäissään.

Britney Spearsin tuorein albumi Femme Fatale nousi taannoin ykköseksi Billboard 200 -listalla. Tähti julkaisi äskettäin albumiltaan neljännen singlensä Criminalin. Popparin uusimman singlen musiikkivideo on herättänyt kohua, sillä Spears nähdään videolla muun muuassa ilman rihman kiertämää. Laulajan tosielämän kihlattu Jason Trawick esiintyy musiikkivideolla Spearsin rakastajana. Poppari muun muuassa viettää kostean suihkusession tulevan aviomiehensä kanssa musiikkivideolla.