Christina Hendricksin alastonkuvat vuotivat nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Christina Hendricks tunnetaan Mad Men -televisiosarjan muodokkaana tähtenä, ja hän on ollut urallaan otsikoissa lähes yksinomaan muotojensa merkeissä. Nyt hänen alastonkuvansa ovat päätyneet verkkoon.

Muodokkaan näyttelijäkaunottaren alastonkuvat ovat yllättäen päätyneet amerikkalaiselle pornosivustolle. Kuvat ovat mahdollisesti peräisin neitokaisen omasta kännykästä, sillä niissä hän poseeraa omalle kännykkäkameralleen sekä vähissä vaatteissa että intiimejä paikkoja paljaana. Kuvien luonteen vuoksi emme voi julkaista linkkiä kuviin.

Taannoin vastaavia alastonkuvia päätyi julkisuuteen myös Scarlett Johanssonin ja muutaman muun yksityisistä kännykkäarkistoista. Tuolloin FBI kutsuttiin apuun ja hakkeri jäi lopulta kiinni ja joutui oikeuteen.

36-vuotias Christina Henricks tunnetaan parhaiten Mad Men -sarjasta, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia. Uhkea kaunotar on kyllästynyt siihen kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Hendricks on naimisissa näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa.