David Guetta konsertoi pääkaupunkiseudulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman parin viime vuoden menestynein konemusiikkitähti David Guetta saapuu viimein odotetulle keikalle Suomeen. Ranskalainen supertähti esiintyy Espoossa 17. elokuuta järjestettävillä festivaaleilla.

1980-luvulla uransa aloittanut David Guetta on viime vuosina noussut yhdeksi maailman suosituimmista tuottajista, ja hän on työskennellyt lähes kaikkien tämän hetken huippuartistien kanssa. Mies on tehtaillut hittejä esimerkiksi Usherin, Black Eyed Peasin, Rihannan ja Snoop Doggin kanssa.

David Guetta nousi supertähdeksi viimeistään One Love -albumillaan, joka muistetaan Suomessa erityisesti Sexy Bitch -megahitistä. Kappale nousi myös Britannian singlelistan ykköspaikalle, ja albumia on myyty maailmanlaajuisesti yli kolme miljoonaa kappaletta. Sittemmin Guetta on noussut maailmanlaajuiseksi ilmiöksi, joka tekee jättimäisiä keikkoja ympäri maailmaa.

Espoossa järjestettävä Weekend Festival on kaksipäiväinen festivaali, joka järjestetään 17. – 18. elokuuta Luukin Kartanon ulkoilualueella. Tapahtuma pyrkii erottumaan muista festivaaleista visuaalisen ilmeensä ja ulkomaisilta festareilta tuotujen vaikutteiden avulla. Festarilla nähdään useita kansainvälisiä huippuartisteja, sekä parhaita suomalaisnimiä eri musiikkigenreistä. Jo julkistettujen David Guettan ja Skrillexin lisäksi festivaalille julkaistaan tällä viikolla lisää ulkomaisia ja kotimaisia huippunimiä.