Hääparin huima Michael Jackson -esitys yllätti häävieraat – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Youtube-palvelussa on katsottu miljoonia kertoja videoita, joissa hääpari tanssii perinteisen valssin sijaan yllätysesityksen esimerkiksi jonkin hittikappaleen tahtiin. Nyt eräs hääpari yllättää videolla hauskalla Michael Jackson -aiheisella tanssiesityksellä.

Videolla nähdään, kuinka hääpari tanssii hääjuhlassaan Michael Jacksonin Smooth Criminal -musiikkivideon koreografian mukaisesti. Gangsteriaiheisen kappaleen alussa valkoiseen pukuun pukeutunut sulhanen tanssii mustapukuisten sulhaspoikien kanssa lavalla. Sulhanen matkii videolla Jacksonin ikonisia tanssiliikkeitä yllättävän sujuvasti.

Esityksen loppuvaiheessa lavalle tulevat myös morsiustytöt ja morsian, joka tanssii vihjailevasti sulhasta vasten. Hääpari esittää yhdessä laulun koreografian loppuun. Videon lopussa morsian varastaa liikkeillaan retostelevan sulhasen fedora-hatun ja pari vaihtaa vielä hellän suudelman.