Entinen teinitähti avoimena: ”Seksikkäät kuvat tuovat elokuvarooleja”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Jennifer Lawrence on suurelle yleisölle vielä varsin tuntematon nimi, mutta viime aikoina amerikkalaiskaunottaren ura on ollut huimassa nousukiidossa. Oscar-ehdokkuudenkin taannoin saanut Lawrence nimittäin nähdään pian odotetussa The Hunger Games -elokuvassa.

Jennifer Lawrence on esitellyt viime kuukausina rohkeampaa puoltaan, sillä neitokainen muun muuassa poseerasi taannoin Esquire-lehdelle seksikkäissä kuvissa. Nyt 21-vuotias kaunotar kertoi, että hänen paljastavat kuvansa ovat olleet pelkkiä ”strategisia siirtoja”, jotka ovat nostattaneet hänen uraansa. Näyttelijättären mukaan rohkeat otokset ovat nimittäin tuoneet hänelle enemmän elokuvarooleja.

– Ihmisten oli vaikea ajatella minua naisena, seksikkäänä tai kauniin. Tein Esquire-lehden kuvaukset ja se olikin hyvä siirto urani kannalta, Jennifer Lawrence kertoi Britannian The Times -lehdelle.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten X-Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Neitokainen on huomioitu myös miesten silmissä, sillä hänet valittiin taannoin Ask Men -sivuston äänestyksessä halutuimpien naisjulkkisten joukkoon.